Редактор: e-mail: кадър bTVБСП е в парламента единствено за да гарантира честността в

...
Редактор: e-mail: кадър bTVБСП е в парламента единствено за да гарантира честността в
Коментари Харесай

Атанасова, ГЕРБ: Социалистите не ходят на работа, народът плаща. Божинков, БСП: С какво ще си купите мнозинство този път, с язовир?

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Българска социалистическа партия е в Народното събрание само с цел да подсигурява честността в Изборния кодекс. ГЕРБ 6 години вкарва машинното гласоподаване, или не може да го направи, или не желае. Нагло е след толкоз години да ни оферират опция – или машинен избор, или предварителни избори. Това сподели в студиото на bTV Явор Божинков от Българска социалистическа партия. В спор с него Десислава Атанасова от ГЕРБ съобщи, че в случай че само машинното гласоподаване подсигурява честността на вота, щеше да има оспорени избори.

Атанасова сподели също, че е необичайно, че Българска социалистическа партия упорства, че са бори за честността на изборите, а в самата партия има подозрения за операция на изборите за водач. Божинков отговори, че най-малко при социалистите има избор, до момента в който ГЕРБ има един водач, който никой не оспорва и това е притеснително в 21 век. „ Имаме сполучлив водач, който до момента не сте победили на избори “, отвърна Атанасова, „ Е, това ще е първия път “, сподели представителят на Българска социалистическа партия.

Божинков сподели също, че откакто ГЕРБ са изтъргували предлагането за Конституция за два плажа, в този момент ще забележим какво ще коства събирането на 121 гласа за измененията в Изборнтия кодекс. „ Може би язовир, езеро? “, попита риторично депутатът. Атанасова съобщи, че ГЕРБ има нужното болшинство за измененията.

„ А вие какво ще вършиме през днешния ден, ще се шляете по улиците? Народът ви заплаща заплата, а вие не ходите на робота! “, сподели представителката на ГЕРБ. Опонентът от Българска социалистическа партия отговори, че счита импортираните от партията претенции на избор на съмнение, даже и несполучливи, за изпълнено обвързване към гласоподавателите.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР